6 грудня 2019 року кафедра економічної теорії провела профорієнтаційну роботу з випускниками шкіл Голосіївського та Печерського районів

6 December 2019, 10:18
кафедра економічної теорії

 6 грудня 2019 року кафедра економічної теорії провела профорієнтаційну роботу з випускниками шкіл Голосіївського та Печерського районів.

        В ході візиту учні відвідали музей «Лісові звірі та птахи», який розташований в першому навчальному корпусі, де вони прослухали цікаву лекцію про історію його створення, вчених НУБіП, що доклали великих зусиль до цього, а також про важливість відповідального ставлення до навколишньої природи, збереження біорізноманіття рослинного та тваринного світу.

Після відвідування музею викладачі кафедри економічної теорії запросили учнів до десятого навчального корпусу, де ознайомили їх з умовами навчального процесу, показали навчально-наукові лабораторії та надали якнайповнішу інформацію про факультет аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України, а також про професію, умови вступу, студентський побут та дозвілля, що дало можливість кожному абітурієнту особисто відчути атмосферу, яка панує в нас, та на власні очі переконатись у перевагах нашого навчального закладу та майбутнього фаху.

З метою зацікавлення в майбутній професії учні взяли участь в економічній грі «Пізнаємо цікаву економіку», підготовлену к.е.н., доцентом Н.К. Болгаровою. Гра викликала у них неабиякий інтерес та нові емоції, пов’язані з командною робою, по результатах якої переможці отримали призи!

Викладачі кафедри економічної теорії були дуже раді зустрічати таких зацікавлених, енергійних та небайдужих юнаків та дівчат. Дякуємо їх педагогам, які відгукнулися на наше запрошення, і зробили можливою цю надихаючу зустріч. Будемо раді побачити цих учнів серед наших студентів у недалекому майбутньому і бажаємо їм успіху!

 Доцент кафедри економічної теорії Інна Гуща

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook