ЕКСКУРСІЯ КУЛУАРАМИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ

November 28, 2019

 Студенти 1 року навчання ОС «Магістр» економічного факультету і механіко-технологічного факультету та 4 курсу спеціальності «Економіка підприємства» 27 листопада 2019 року відвідали Верховну Раду з екскурсією на чолі з доцентами кафедри глобальної економіки Кірейцевою О.В. та Наконечною К.В.


 Більшість людей нашої країни, як правило, знають, як виглядає будівля Верховної Ради України зовні. Однак далеко не всім доводилося бувати всередині. Завдяки запропонованій екскурсії студенти НУБіП України мали можливість побувати в одному з найбільш відомих споруд Києва і України.
На екскурсії студенти побачили унікальні об'єкти і приміщення: синьо-жовтий прапор України, який був внесений депутатами в сесійний зал Верховної Ради; картини, які прикрашають стіни приміщень; знамениті кулуари Верховної Ради; балкон, з якого видно робочі місця народних депутатів; конференц-зал і багато іншого.


 Особливо зацікавлені студенти були картиною О.Кулакова «Державотворення», на якій зображені депутати Верховної Ради України, історичні особи, які брали участь у державотворенні на різних етапах боротьби за незалежність України та державний символ – великий прапор у центрі картини. 
Екскурсанти дізнались безліч цікавих фактів, пов'язаних з історією та сьогоденням головної будівлі Верховної Ради та її мешканцями. Студентам сподобалась екскурсія у вищому законодавчому органі України, та викликала амбіційні мрії працювати в стінах цієї величної споруди.

 

Кірейцева Олена, доцент кафедри глобальної економіки  

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook