День відкритих дверей на кафедрі менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського

November 18, 2019
16 листопада кафедрою менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського НУБіП України було гостинно відчинено свої двері майбутнім вступникам.
 
 
У ході проведеного заходу т.в.о. декана факультету аграрного менеджменту Новак О.В. доніс до школярів інформацію пропереваги та умови навчання на факультеті аграрного менеджменту за державним замовленням й за кошти фізичних осіб, ознайомив з особливостями змісту спеціальності «Менеджмент», в цілому, та підготовки за різними освітніми програмами, зокрема. Майбутнім студентам було надано вичерпні відповіді на запитання стосовно можливостей навчання за кордоном, продовження навчання в аспірантурі тощо. 
 
 
Завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Резнік Н.П. акцентувала увагу на популярності спеціальності «Менеджмент» в умовах сьогодення, можливостях майбутнього працевлаштування випускників факультету, самореалізації студентів та досягненні матеріального благополуччя, проходженні виробничої практики за кордоном та отриманні подвійних дипломів.
 
 
 
Учні отримали повну інформацію стосовно вступної кампанії 2020 року до НУБіП України, ознайомилисяз можливими варіантами контактів із приймальною комісією університету завдяки змістовній доповіді заступника начальника навчального відділу Шевчука В.М.
 
 
Під час зустрічі майбутні абітурієнти проявили неабиякий інтерес до реалій студентського життя, культурного дозвілля факультету, можливостей їхнього майбутнього розвитку як особистостей.
Школярі мали чудову нагоду відчути себе в ролі майбутніх студентів НУБіП України, відвідавши навчальні та лекційні аудиторії; зануритись в історію університету, ознайомившись з артефактами славнозвісного музеюНУБіП України; отримати незабутні враження, гуляючи стежками університетського ботанічного саду.
 
 
Завдяки високому професіоналізму колективу кафедри й зацікавленості підростаючого поління щодо спеціальності «Менеджмент» створено надзвичайно теплу та затишну атмосферу Дня відкритих дверей. Сподіваємося на подальшу співпрацю із молоддю вже в якості майбутніх студентів. Висловлюємо щиру подяку за сприяння у проведенні Дня відкритих дверей директору школи I-IIIступенів №108 м. Києва Колесниковій Світлані Миколаївні, класному керівнику Ганжі Тетяні Михайлівні, директору спеціалізованої школи I-IIIступенів №265м. Києва Новиковій Раїсі Іванівні, директору Богуславського ліцею №2 Київської області Вербіцькому Валерію Миколайовичу та заступнику директора з виховної роботи Киричок Наталії Петрівні.
 
Наталя Драгнєва,
доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського
 
Людмила Буценко,
доцент кафедри менеджменту ім.проф.Й.С. завадського
 

    

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook