Валерія Погребна, студентка гуманітарно-педагогічного факультету – призерка відкритого кубку Київської області з греплінгу

11 November 2019, 23:40

 Студентка першого курсу спеціальності "Соціальна робота", гуманітарно-педагогічного факультету, Валерія Погребна з дитинства захоплюється бойовими видами спорту. У 9 років вона почала займалась дзюдо – це один з видів східних єдиноборств. А два роки тому Валерія зацікавилась панкратіоном – це відроджений давньогрецький вид змішаних єдиноборств, який поєднує в собі елементи боротьби і кулачного бою, був включений до програми Олімпійських ігор ще в 648 році до нашої ери. Цей вид спорту стрімко набирає обертів в сучасному світі та має декілька стилів. Один з них – греплінг, який поєднує в собі техніку всіх борцівських дисциплін, з мінімальними обмеженнями щодо використання больових і задушливих прийомів.

  


Серед досягнень Валерії: 3 місце кубку України з дзюдо (16 березня 2018 року, Харків); 2 місце на Відкритому чемпіонаті Київської області з греплінгу, в рамках проведення ІІ Всеукраїнського фестивалю бойових мистецтв «Булава» (11 травня 2019 року, смт Калинівка), володарка звання «Кращий спортсмен» змагань присвячених 20-й річниці створення ГО СК «Алексіс» (2 листопада 2019 року, смт Калинівка).
В найближчих планах Валерії підготовка до обласних змагань, які відбудуться Києві в грудні 2019 року, а головна мета спортсменки – перемога в Чемпіонаті України та здобуття звання Майстра Спорту України.
Вітаємо Валерію Погребну зі спортивними нагородами та бажаємо успіхів в досягненні поставленої мети!


Олена Отрошко,
викладач кафедри фізичного виховання,
гуманітарно-пелдагогічного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook