Графік проведення відкритих лекцій в осінньому семестрі 2019-2020 навчального року сформовано

September 24, 2019
В університеті успішно стартував новий 2019-2020 навчальний рік, тривають навчальні заняття – лекції, семінари, практики тощо. І вже традиційно для нашого вишу викладачі кожної кафедри читають відкриті лекції для студентів. Такі лекції можуть відвідати колеги-викладачі, декани факультетів, директори ННІ та їх заступники, а також члени робочої групи з контролю за якістю навчання у НУБіП України. Така щосеместрова традиція була започаткована для підвищення рівня викладання дисциплін студентам університету.

 

     На осінній семестр цього навчального року на виконання наказу ректора від 30.08.2019 р. № 813 за поданням директорів ННІ та деканів факультетів та завідувачів кафедрами сформовано і затверджено проректором з навчальної і виховної роботи Квашею С.М. графік проведення відкритих лекцій в осінньому семестрі 2019-2020 навчального року (додається).

     Цим же наказом затверджено склад робочої групи з контролю за якістю навчання у НУБіП України (додається).

     Список відповідальних осіб від ННІ та факультетів для здійснення контролю за якістю навчання (додається) затверджено наказом ректора університету від 23.09.2019 р. № 900.

Оксана Зазимко,
начальник навчального відділу

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook