Мрії збуваються — не бійся своїх бажань

21 August 2019, 19:15

З дитинства чула історію про хлопчика, котрий дуже любив читати добрі і розумні казки та вірив усьому, що там було написано. Він шукав чудеса і в житті, але не міг знайти нічого такого, що було б схоже на його улюблені казки. У розпачі своїх пошуків, він запитав маму, чи правильно те, що він вірить в чудеса? Або ж чудес в житті не буває?

- Дорогий мій, - з любов'ю відповіла йому мама, - якщо ти будеш намагатися вирости добрим і хорошим хлопчиком, мужній чоловіком, то всі казки в твоєму житті збудуться. Запам'ятай, чудес не шукають, бо до тих, хто вірить дива приходять самі. Таки справді, у житті іноді трапляються такі люди, які здаються чарівниками для усіх інших. Чарівник ти або ні — здебільшого вибір самої людини. Як сказав Альфред Уайтхед: «Не можна жити ідеями, з ними потрібно щось робити». Роман Бондарчук, чиє сценічне ім’я відоме в усьому світі як ROMAN BONDARCHUK нині завершує свій феєричний контракт із легендарним Ferrari Park. Це приклад здійсненого бажання, це велика мрія хлопчика, яка для досвідченого чоловіка стала реальністю. Нині ми спілкуємося он-лайн із Романом Бондарчуком і Світланою Митрофановою: цікава розмова через тисячі кілометрів (ОАЕ та Україна) — ексклюзивне інтерв'ю відомого ілюзіоніста для студентів-журналістів НУБіП.

У минулому році відбулася гучна подія в ілюзіоному світі України. Головний ілюзіоніст країни, ROMANBONDARCHUK разом з продюсером шоу Світланою Митрофановою здійснили мрію: “Так завдяки нашому баченню — це шоу набуло унікальності та сучасниго стилю на рівні з крашими світовими проектами. Ми презентували унікальне видовище ілюзій спершу у Києві, а згодом у світі. До того моменту жоден вітчизняний ілюзіоніст не виступав із сольним шоу такого масштабу. За деякий час, з нами зв'язалися представники кастинг відділу компанії Ferrari PARK (UAE) з пропозицією про співпрацю. Для нас честь представляти ілюзійний жанр на світовій арені”, - ділиться враженнями директор проекту Світлана.

- Що б Ви порадили студентам?

“Продовжуючи нашу розмову про мрії, додам, що мріяти варто й впевнено йти до мети. Ми молодці, у нас вийшло. Й вийде у Вас, - звертається до студентів Роман. Тематичний парк Ferrari (UAE) - найбільший тематичний критий парк у світі. Ми пройшли кастинг і підписали контракт. Згідно з контрактом ми брали участь у створенні тематичного ілюзійного шоу про історію легендарної автомобільної марки. Це шоу назвали «Grande Spettacolo». Постановкою займався креативний продюсер Бен Рассел, відомий своїми яскравими роботами по всьому світу, у шоу задіяно акробатичне тріо, - захоплено розповідає Роман Бондарчук.

 

Вірити варто, але й варти підсилювати свої мрії реальними зусиллями, - це формула успіху! Щодня глядачами шоу були сотні туристів з усього світу. Ми єдине Ілюзійне шоу з якими Ferrari Park підписали ексклюзивний контракт, що для нас стало неймовірним проектом-мрією. Ми зі Світланою хочемо побажати українській молоді вчитися й самоудосконалюватися, вірити в свої сили й пізнавати світ. Тих, хто вступив до Університету вітаємо з початком нового чудового етапу у житті. Україна найкраща!, - підсумовує ілюзіоніст.

Автор: Марія Ленд
фото (архів ілюзіоніста)

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook