Персональний День відкритих дверей на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК «Від смачного до корисного – один крок!»
Сьогодні основними гостями заходу стали більше 40 осіб школярів, батьків, вчителів та студентів коледжів з Києва та різних куточків України, а саме:
- Гусятинський коледж ТНТУ ім. І. Пулюя;
- Коледж ресторанного господарства НУХТ, м. Київ;
- Іллінецький аграрний коледж, Вінницька обл.;
- Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №269 з поглибленим вивченням французької мови;
- ОЗНЗ "Ківшоватський НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів-ДНЗ", Київська обл.;
- Рихальська ЗОШ 1-3 ступенів, Житомирська обл.
Але найбільша кількість школярів (25 осіб) завітали із Лісниківської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Михайла Грушевського Києво-Святошинського району Київської обл. разом із заступником директора школи з навчально-виховної роботи Оленою Туніцькою.
Після зустрічі ректора Станіслава Ніколаєнка з учнями, продовжилось спілкування на кафедрах та лабораторіях факультету, де їх зустріла декан Лариса Баль-Прилипко, яка розповіла про переваги навчання на факультеті, наукову та громадську діяльність, історію факультету та відповіла на запитання гостей.
Особлива увага була зосереджена на матеріально-технічній базі кафедр факультету, наявності сучасного лабораторного забезпечення.
Родзинкою заходу стало проведення для абітурієнтів майстер-класу "Фабрика здорового харчування", де учні власноруч виготовляли смачні вироби, оцінювали їх якість та як, зазвичай, проводили дегустаційну оцінку з гарячим чаєм та шоколадом.
Позитивна атмосфера заходу сприяла тому що, усі відвідувачі отримали масу задоволення та корисної інформації.
Анастасія Іванюта,
асистент кафедри технології м'ясних,
рибних та морепродуктів