На порозі дорослого життя

June 18, 2019

      Доросле життя… Радують і одночасно тривожать ці слова. Тепер, вже абітурієнти повинні будуть приймати зважені рішення, нести стовідсоткову відповідальність за всі свої вчинки. Особливо важко дається рішення щодо майбутньої професії, адже для того, щоб зупинити свій вибір на одній професії, насамперед, потрібно добре розуміти себе, спробувати поглянути на себе зі сторони, в яких ситуаціях і оточенні комфортно, а коли навпаки. Саме ці запитання допомогли з’ясувати які саме професії молоді люди хочуть здобувати. Світ професій та кар’єрних напрямів відкрив НУБІП України для Андрія Козаченка – абітурієнта з Київщини. 


     Андрію, скажи чим тебе привабив НУБіП?
     Раніше неодноразово чув про НУБіП від батьків та друзів, але більше почав дізнаватися про університет, коли настав час визначатись з навчальним закладом для отримання вищої освіти. НУБіП привернув мою увагу тим, що надає змогу отримувати знання в різних сферах спираючись на новітні технології, пропонує дуже великий вибір спеціальностей, можливість стажуватись закордоном та отримати «подвійний диплом».
     Яке твоє ставлення до здобуття вищої освіти?

     Для мене  це шлях до мого майбутнього. Я вважаю, що вища освіта дає можливість мислити ширше і бачити нові можливості. Здобуття вищої освіти  це великий вклад до саморозвитку та неабиякий досвід для майбутнього. Вона допоможе визначитись, в якому напрямку людині цікавіше працювати та розвиватись. І взагалі, студентське життя- це вже величезний досвід.


     Які маєш плани на майбутнє і яку спеціальність плануєш обирати?
     По закінченню, влітку, планую відпочити від навчання, успішно вступити до вишу і з початком навчального року розпочати доросле життя у столиці. Віддаю перевагу вивченню економіки, іноземної та біології, тому планую обирати дві спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і «Лісове господарство». Крім того університет знаний своїми спортивними здобутками, а для мене, як кандидата в майстри спорту це є ще одним вагомим чинником.
     Скажи, ким ти себе бачиш через 5 років навчання в НУБІП?

     Звісно фахівцем моєї майбутньої спеціальності, підприємцем в галузі захисного лісорозведення, що на сьогодні переконливо підтверджує економічну вигідність. А в майбутньому хочу очолити своє власне підприємство з лісорозведення.


     Андрію, скажи, за якими критеріями ти визначив, що вступатимеш до НУБІПУ?
     Всі спеціальності в НУБІП України забезпечують висококваліфікований професорсько-викладацький склад, відведено багато годин для практичних занять, які чекаю з нетерпінням.
 

Інтерв’ю провела Анна Слободяник

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook