Майстерклас фірми STIHL щодо застосування сучасних механізмів на лісозаготівельних роботах

May 24, 2019
Дзвінківський навчально-науково-виробничий центр ВП НУБіП України "Боярська ЛДС"

23 травня 2019 року у ВП НУБіП України "Боярська ЛДС" під час навчальної практики з дисципліни «Основи лісоексплуатації» для студентів 4 курсу ННІ лісового і садово-паркового господарства співробітниками фірми STIHL було проведено майстерклас щодо застосування сучасних механізмів на лісозаготівельних роботах. Гарною традицією стає проведення практичних занять, де повною мірою представлені і використовуються механізми згаданої фірми. 

Серед таких: бензопили, мотокоси, мотобури тощо. Зв'язок між представниками фірми STIHL і НУБіП України є тривалим та корисним і ми маємо надію на таку ж плідну співпрацю і в майбутньому.

Фірма STIHL – виробник високоякісних бензинових, акумуляторних та електричних пристроїв, які користуються незмінно високим попитом ось уже 90 років, як в Україні, так і в усьому світі. Товариство з обмеженою відповідальністю «АНДРЕАС ШТІЛЬ» тісно співпрацює із ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України через безкоштовну передачу механізмів, консультування співробітників та студентів. У нашому університеті створено демонстраційно-навчальну лабораторію обладнання фірми STIHL для презентації нових механізмів, діагностики, ремонту та регулювання вузлів і агрегатів.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook