Юні землевпорядники Анастасія Городнича, Карина Кармазіна та Марія Рабодзей – срібні призери ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Земельний кадастр»

18 May 2019, 23:38

15-17 травня 2019 року у Харківському національному аграрному університеті ім. В.В. Докучаєва пройшов ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Земельний кадастр» для студентів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій».
Студенти НУБіП України є постійними учасниками і неодноразовими призерами подібних заходів. Цього разу команду факультету землевпорядкування представляли три чарівні студентки 4 курсу – Анастасія Городнича (капітан команди), Карина Кармазіна та Марія Рабодзей.
Помірятися силами у знаннях із земельного кадастру відважилися 20 команд з 14 вишів України, в яких готують фахівців за спеціальністю «Геодезія та землеустрій». Боротьба була безкомпромісною й напруженою протягом всього часу відведеного на олімпіаду. Завдання були комплексні і включали блок тестування, творчий сегмент та розв'язання ситуативних задач. 

За результатами II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Земельний кадастр» команда НУБіП України, яку супроводжували доценти Олексій Жук і Руслан Тихенко, виборола друге загальнокомандне місце, а її капітан Анастасія Городнича зайняла друге місце в індивідуальному заліку. Члени журі та організатори студентської олімпіади відзначили високий рівень теоретичної і практичної підготовки нашої команди.
Незважаючи на напружену боротьбу, учасники олімпіади знайшли нових друзів, сповнені новими позитивними враженнями та готові до наступних зустрічей і випробувань.

Вітаємо наших призерів і бажаємо їм подальших успіхів та нових звершень! І з нетерпінням чекаємо на навчання в магістратурі!


Олександр Шевченко,
заступник декана факультету землевпорядкування

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook