Науковий гурток кафедри прозвітував за навчальний рік

May 16, 2019

13 травня на факультетському рівні «Фестивалю студентської науки – 2019» презентували свої здобутки 24 наукові гуртки гуманітарно-педагогічного факультету. З вітальним словом захід відкрив декан факультету, професор Василь Дмитрович Шинкарук, який наголосив, що саме присутні гуртківці можуть сформувати професійну та наукову еліту нашого суспільства, що гуртківці все ширше використовують  інноваційні підходи у своїй науковій діяльності, які допомагають досягти значних результатів та розкрити студентський науковий потенціал. Доповіді усіх учасників розкривали мету і завдання гуртка, його досягнення і перспективи подальшої діяльності.

Від кафедри методики навчання та управління навчальними закладами був представлений гурток «Методологія та методика наукових досліджень», керівник професор Журавська Н.С. Хомік Вікторією було наголошено на стратегії наукового гуртка: освоєння студентами майбутньої професійної діяльності шляхом інтеракції змісту науково-дослідницької діяльності на всіх етапах та організаційних рівнях  фахової підготовки; організація наукової роботи професійного спрямування з метою підготовки елітного фахівця-дослідника якісно нового типу. Акцентувалась увага на заходах проведених на засіданні гуртка:

презентація інформації щодо планових наукових регіональних всеукраїнських та міжнародних конкурсів, грандів, конференцій;
участь у студентських наукових конференціях за результатами виробничих практик;
участь у міжнародних конференціях відповідно напрямів дослідження гуртка: теоретичні основи наукових досліджень; основи методології наукового дослідження;
організація збору і документальне оформлення інформації;
науково-дослідна робота студентів, її форми і роль у підготовці фахівців;
організація роботи студентського наукового гуртка;
інноваційні методики навчання фахових дисциплін, іноземної мови;
презентація доповідей студентів із захисту курсових робіт з методики навчання дисциплін;
організація та проведення круглих столів «Перспективи ефективного працевлаштування випускників зі спеціальностей: «Управління навчальним закладом», «Педагогіка вищої школи», «Переклад», «Право» та аналіз наявного стану і подолання проблем».

Професор кафедри методики навчання та управління навчальними закладами,
доктор педагогічний наук Ніна Журавська

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook