Вітання декана гуманітарно-педагогічного факультету, професора Василя Шинкарука з нагоди Великодня

April 26, 2019

Шановні колеги!
Дорогі студенти!

 
Воскресіння Господнє – утвердження віри і надії в серці кожного, великий дарунок Господньої любові. Нехай ця радісна подія утверджує наші переконання про те, що достойні терпіння нагороджуються перемогою, а чесне життя увінчується славою. Здоров’я, миру, поміркованості Вам і Вашій родині в поступах на життєвих дорогах. Нехай господня ласка Вас зігріває.
Величне свято Воскресіння Христового спонукає кожного з нас ще раз замислитися над вічними цінностями християнської моралі, дає нам добру нагоду наповнити свої серця любов’ю і добротою, зміцнює кожного з нас духовно. Із настанням Пасхальних днів пробуджується не тільки земля, а й усі людські надії й сподівання на добру долю. Тож нехай Божа милість та благословення оросять Ваше життя, а мир, любов та злагода запанують у Вашій оселі.
Сердечно бажаю, щоб переможний дух надії, радості, усепрощення і надалі супроводжували Вас і Вашу родину, давав сили, енергію, наснагу для добрих і корисних справ на добробут і процвітання нашої рідної України, Університету і факультету.

 

Христос воскрес!  Воістину воскрес!

 

З повагою декан В.Д. Шинкарук


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook