21 березня факультет інформаційних технологій перетворився на жвавий осередок молоді з коледжів

March 21, 2019

У рамках Дня відкритих дверей НУБіП України 21 березня факультет інформаційних технологій перетворився на жвавий осередок молоді з коледжів та вкотре, радо приймав їх у своїх стінах.

Майбутні абітурієнти з Ірпінського, Бережанського, Немішаївського, Боярського, Ніжинського коледжів НУБіП України та інших закладів освіти мали можливість ознайомитися з навчальними лабораторіями, специфічним обладнанням, широким спектром прикладних програмних продуктів, з якими працюють наші студенти, оцінити творчі доробки студентського активу факультету та просто попити чай із солодащами, познайомитися та поспілкуватися.

Звичайно була і офіційна частина заходу, де декан факультету Олена Глазунова її заступники та завідуючі кафедр докладно презентували освітні програми та відповіли на всі запитання гостей. Особливу увагу було приділено організації та програмі вступних випробувань на наш факультет на основі диплома молодшого спеціаліста.

   

По закінченню презентації було проведено цікаву екскурсію по факультету, адже випускники коледжів вже обрали свій фах і їх більш за все цікавило які фахові дисципліни будуть викладатися для них, яка матеріально-технічна база факультету, які додаткові можливості самоосвіти та професійного росту може запропонувати факультет, з якими ІТ-компаніями є співпраця, які бази практичного навчання та працевлаштування після закінчення.

 

Для знайомства з освітньою програмою «Економічна кібернетика» спеціальності «Економіка» на факультет завітали студенти випускного курсу з Немішаївського агротехнічного коледжу. Це чергова зустріч в рамках співпраці факультету з коледжем. Кафедра економічної кібернетики запропонувала цим студентам цікаву лекцію-вікторину про ігровий підхід в економіці, бізнесі, повсякденному житті. В навчальній лабораторії моделювання та прогнозування викладачі кафедри, гості з циклової комісії коледжу та студенти жваво спілкувалися, обговорювали приклади, та будували плани на майбутні спільні заходи.

У цілому зустріч на факультеті склалася по-домашньому тепла, цікава та конструктивна, а отже маємо надію, що найкращі випускники коледжів – розумні, цілеспрямовані, креативні, активні, кмітливі та веселі – наші майбутні студенти.

  

  

Факультет інформаційних технологій готовий докласти ще більше зусиль для покращення якості навчального процесу та бажає всім майбутнім вступникам правильного вибору, вмотивованості, удачі та успіхів у навчанні.

Наталія Клименко,
заступник декана з навчальної роботи 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook