День відкритих дверей для випускників коледжів та технікумів

March 22, 2019
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 3

 

21 березня в університеті розпочалися традиційні весняні зустрічі з майбутніми абітурієнтами. 

Цьогорічні випускники коледжів та технікумів та їхні батьки завітали до НУБіПу, щоб ознайомитися з його факультетами та з перших вуст дізнатися про цьогорічні особливості вступної кампанії.

У коридорах корпусу № 3 університету всі навчальні підрозділи розгорнули свої інформаційні стенди, серед яких свою експозицію представив і факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

Абітурієнти проявили зацікавленість до представлених зразків обладнання та експонатів: прилад Чижова для визначення вологи в харчових продуктах, прилад Ekomilk – здатний проводити аналіз проби молока за 80 сек, а саме визначення вмісту жиру, білку, сухого знежиреного молочного залишку, густину, температуру замерзання та кількість доданої води одночасно. Також представниками факультету Тетяною Розбицькою та Ельвіною Старковою були показані прості в виконанні методи визначення фальсифікації продукції.

Одразу після реєстрації гостей викладачі факультету Баль-Прилипко Л.В., Савченко О.А., Василів В.П., Голембовська Н.В., Веретинська І.А., Пилипчук О.С. надавали для всіх зацікавлених абітурієнтів з Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О. Майнової, ВП НУБіП України «Ірпіньський економічний коледж», Хмельницького торгово-економічного коледжу, Іллініцького державного аграрного коледжу, Гусятинського коледжу ТНТУ ім. І. Пулюя, Коледжу ресторанного господарства НУХТ, Київського  кооперативного інституту бізнесу і права, інформацію щодо спецыальностей факультету, організації практик і стажувань, можливостей працевлаштування за обраним фахом тощо. 

 

Зустріч, проведена в рамках Дня відкритих дверей, була цікавою і корисною для обох сторін. Вступники отримали багато окриляючих вражень, позитивних емоцій та мотивацію для подальшого самовдосконалення та бажання вступу до вишу. Вся зустріч пройшла під девізом «Вірити в щасливу зірку! Не втратити миті та можливості! Осягнути, що життя неповторне, а НУБіП найкращий!!!»

 Чекаємо з нетерпінням на вступі 2019!

Наталія Голембовська,

доцент кафедри технології м‘ясних,

 рибних та морепродуктів

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook