Гуманітарно-педагогічний факультет радо зустрів випускників технікумів і коледжів

March 22, 2019
 День відкритих дверей у НУБіП України – один із найважливіших заходів, оскільки саме в цей день абітурієнт ще раз переконується, що правильно обрав саме цей навчальний заклад.

     21 березня 2019 року на гуманітарно-педагогічному факультеті, що його очолює доктор філологічних наук, професор Василь Шинкарук, традиційно насичено та цікаво відбувся День відкритих дверей, який відвідало понад 120 випускники технікумів і коледжів Київщини та інших областей – Київського педагогічного коледжу ім. Макаренка, Бердичівського педагогічного коледжу, Немішаєвського агротехнічного коледжу, Вінницького гуманітарно-педагогічного коледжу та деяких відокремлених підрозділів НУБіП.

     Заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету доктор філологічних наук, професор Світлана Харченко під час спілкування з випускниками технікумів і коледжів ознайомила їх зі структурою нашого факультету, поінформувала про ліцензовані спеціальності, за якими здійснюється навчання, а саме: «Міжнародні відносини», «Професійна освіта», «Філологія», «Психологія», «Соціальна робота», «Журналістика», закцентувавши на нових спеціалізаціях «Інформаційні технології в освіті», «Управління персоналом», «Соціально-психологічна реабілітація». Наголошено й на перевагах навчання в університеті і на гуманітарно-педагогічному факультеті – програм і подвійних дипломів і безкоштовному стажуванні, можливості вивчати іноземні мови і розвиватися у ректорській «Школі лідерства» і «Школі практичної психології» тощо.

     Заступник декана факультету кандидат педагогічних наук, доцент Ярослав Рудик розповів присутнім про можливості, які надає університет та наш факультет для розвитку спортивних талантів та пропаганди здорового способу життя. Величезний спорткомплекс, численні спортивні майданчики, чисте повітря Голосіївського парку – все це сприяє активному студентському дозвіллю. Окремий акцент було зроблено на можливостях здобуття військової освіти протягом навчання на нашому факультеті (рекламно-інформаційні матеріали про кафедру військової підготовки перед зустріччю з абітурієнтами роздав полковник Валерій Черепанов).

     Алла Кравченко, заступник декана з міжнародної діяльності, кандидат філософських наук, доцент, удокладнила інформацію про «Центр вивчення іноземних мов», «Центр полоністики», «Центр франкофонної освіти і культури», про стажування в закордонних закладах освіти і програми подвійних дипломів.

     Гості гуманітарно-педагогічного факультету отримали вичерпну інформацію про освітні програми, за якими здійснюється підготовка фахівців, а також про цікаве й насичене студентське життя, із зацікавленням переглянули відеоролик-презентацію про факультет. А особливе зацікавлення викликала інформація щодо можливості навчання за програмою «подвійних дипломів», стажування за кордоном та перелік іноземних мов (англійської, німецької, французької, польської), які можна вивчати на гуманітарно-педагогічному факультеті.

     Ми вдячні абітурієнтам і їхнім викладачам за візит і зацікавленість у вступі до великої, дружньої родини гуманітарно-педагогічного факультету. Упевнені, що кожен із них розпочне свій шлях до професійного успіху саме в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

Оксана Пономаренко,
доцент кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook