Новітня магістерська програма "Агрокебети" крокує регіонами!

March 22, 2019
Сумська область

19-20 березня 2019 року відбувся візит Олени Ковтун, доцента кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності, координатора програмного комітету проекту "Агрокебети" до Сумського національного аграрного університету. 

Зустріч відбулась завдяки запрошенню Володимира Ладики, ректора СНАУ та завдяки підримки Тетяни Іщенко, в.о. директора ДУ НМЦ "Агроосвіта", члена Наглядової ради проекту "Агрокебети".

Володимир Іванович розказав про здобутки, які вже має Сумський національний аграрний університет і про ті виклики, які нині стоять перед закладом і як університет їх сприймає та на них реагує.

Метою візиту Олени Ковтун було ознайомити студентів та викладацький склад СНАУ з новітнім магістерським курсом "Агрокебети", що започатковує набір студентів у 2019 році на факультет аграрного менеджменту, спеціальність "Адміністративний менеджмент".

На зустріч зібрались студенти випускних курсів різних спеціальностей, яких може зацікавити навчання за цією програмою. Багато запитань викликало запровадження до навчальної програми інституту менторства, адже саме це може гарантувати слухачам цього курсу надійне працевлаштування. 

Магістерська програма "Агрокебети" передбачає залучення представників бізнесу до викладання і розгляд реальних кейсів безпосередньо на виробництві. Тому дана програма є більш практично орієнтованою з серйозною опорою на теоретичну базу.

На зустрічі були присутні студенти спеціальностей "Агроінженерія" та "Агрономія". Тож сподіваємось на активну участь випускників дружнього Сумського національного аграрного університету в Пілотному проекті "Агрокебети"!

Дякуємо колективу Сумського національного університету та особисто ректору Володимиру Івановичу Ладиці за гостинний та теплий прийом!

Анатолій Остапчук,

декан факультету аграрного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook