Профорієнтація у Броварському районі

19 March 2019, 20:48

    Протягом березня співробітники кафедри підприємництва та організації агробізнесу активно долучилися до проведення профорієнтаційної роботи серед випускників шкіл та коледжів. Цього разу було прийнято рішення про відвідування навчальних закладів Броварського району.
   18 березня 2019 р. колектив кафедри підприємництва та організації агробізнесу відвідав Богданівську та Бобрицьку ЗОШ, Великодимерське навчально-виховне об’єднання. Також, до проведення профорієнтації долучилася і студентка 1 курсу економічного факультету відділення «Економіка підприємства» Яковишина Іванна.

   

    Викладачі кафедри ознайомили майбутніх абітурієнтів зі спеціальностями які можна обрати, окреслили переваги навчання в НУБіП України та економічному факультеті зокрема. Випускникам була надана інформація про умови та особливості вступу в 2019 році. Значна кількість запитань була адресована нашій студентці Іванні Яковишиній. Одинадцятикласників цікавило, як студенти проводять дозвілля, чи є можливості щодо участі в художніх колективах та спортивно-масовій роботі, на які Іванна дала вичерпні відповіді.

  

    Колектив кафедри підприємництва та організації агробізнесу висловлює щиру подяку керівництву шкіл за надання можливості проведення профорієнтаційної роботи серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Броварського району.

Руслан Любар
доцент кафедри підприємництва
та організації агробізнесу
 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook