Електронне оцінювання залишкових знань: студенти бакалаврату факультету харчових технологій і управління якістю продукції АПК продемонстрували належний рівень

March 15, 2019
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 11, ауд. 359

    Згідно наказу №171 від 26.02.2019 р. ректора НУБіП, Станіслава Ніколаєнка, на факультеті харчових технологій і управління якістю продукції АПК 15 березня 2019 р. проведено електронне оцінювання якості знань студентів четвертого курсу бакалаврату за напрямами підготовки «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» та «Технологія переробки водних біоресурсів». Мета цього заходу – оперативна перевірка залишкових знань студентів з фахових дисциплін напередодні закінчення навчання і захисту бакалаврських дипломів.

 

     Перевірку очолила декан факультету, проф. Лариса Баль-Прилипко, прозорість заходу моніторили представники відділу оцінювання якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи НУБіП Дмитро Мотринчук та Дмитро Заїчко.

     Захід проведено на базі навчально-наукової лабораторії САПР кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК під керівництвом відповідального за впровадження ІКТ факультету, доцента кафедри Віктора Сарани. Необхідну якість роботи комп’ютерного обладнання забезпечив  майстер виробничого навчання кафедри  Володимир Царенко.

     Необхідно відмітити, що за результатами перевірки близько 80% студентів показали належний рівень знань (25 балів з 30), що свідчить про високу якість організації  навчального процесу на факультеті.

 

Зінаїда Бурова,

старший викладач кафедри процесів і

обладнання переробки продукції АПК

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook