ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА КАФЕДРИ СТАТИСТИКИ ТА ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ СЕРЕД ШКІЛ КИЇВЩИНИ

February 25, 2019
25 лютого 2019 р., у рамках профорієнтаційної роботи серед випускників шкіл, завідувачем кафедри статистики та економічного аналізу НУБіП України д.е.н., професором Лазаришиною І.Д. та к.е.н., доцентом кафедри Богданюк О.В. була організована зустріч з випускниками Броварської ЗОШ №9, м. Бровари, Київської області.
Викладачі на належному рівні представили університет, проінформували майбутніх випускників про високий рейтинг НУБіП України, порівняно із іншими університетами м. Києва та в цілому по Україні, презентували його славетну історію, сучасні здобутки та конкурентні переваги в освітянському й науковому середовищі.
Доцент кафедри Богданюк О.В. надала коротку інформацію про ступеневу освіту в університеті, програми академічної мобільності студентів, можливість отримати подвійний диплом, активне та цікаве студентське життя.
В свою чергу, завідувач кафедри Лазаришина І.Д. більш детально зупинилася на економічному факультеті НУБіП України, а саме: за якими спеціальностями та освітніми програмами ведеться підготовка, переваги навчання за спеціальністю «Облік і оподаткування», можливості працевлаштування після закінчення нашого вишу, унікальні можливості стажування і практики за кордоном для студентів НУБіП України.
 
Молодь була активною та зацікавленою, задавали питання та в кінці отримували відповідь. Серед основних запитань були:
-         Які є спеціальності в університеті?
-         Які прохідні бали та з яких предметів будуть конкурсні випробовування?
-         Яка вартість контракту?
Особливий інтерес у молоді викликали програми академічної мобільності студентів.
Наприкінці зустрічі викладачі кафедри статистики та економічного аналізу побажали успіхів випускникам та запросили до навчання в НУБіП України!
 
Завідувач кафедри статистики та
економічного аналізу
д.е.н., професор Лазаришина І.Д.,
к.е.н., доцент кафедри статистики та
 економічного аналізу
Богданюк О.В.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook