Льодові розваги

24 February 2019, 11:03

Поки зима не закінчилася, студенти першого курсу 2 групи факультету землевпорядкування вирішили відвідати льодовий каток, щоб розважитись та відпочити.


- «Я не дуже добре вмію кататися на ковзанках, але це не важливо. Коли ти знаходишся в приємній компанії друзів і ви допомагаєте одне одному встояти на льоду, це тільки підіймає настрій.» - студентка
Катя Кизило.


Катання на ковзанах позитивно діє майже на всі системи організму. Під час руху на ковзанці працюють не тільки м'язи ніг (хоча навантаження на них найбільше), а й м'язи рук і корпусу. Лезо ковзанів - нестійка опора. Коли ми намагаємося встояти на ній і рухатися, об'їжджаючи перешкоди і повертаючись на льоду, мимоволі тренується вміння тримати рівновагу. Завдяки цьому рухи стають більш скоординованими, точними, гармонійними не тільки на льоду, але і в повсякденному житті.
Також катання на ковзанах дарує масу позитивних емоцій і допомагає зняти психологічну напругу. Особливо корисно кататися на відкритих ковзанках. У невеликій мороз збільшується концентрація в повітрі негативних іонів, а це додатково надає бадьорості і добре тонізує нервову систему.


- «Сподіваюся, це не останній відпочинок студентів на ковзанці. Мені подобається їхня організація, з ними було легко і весело. Вийшли дуже гарні фото та залишилися приємні
спогади.» - куратор групи
Богдана Ярова.


Тож якщо ви не знаєте, як приємно та весело відпочити разом із друзями або одногрупниками зимою, льодовий каток – ідеальний варіант!

 

Анастасія Матейченко,
студентка 1 курсу 2 групи факультету землевпорядкування

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook