Одинадцятикласниця з Києва Євгенія Соболевська: «Любити землю і дбати про неї – мене навчили батьки, тож хочу навчатися на факультеті землевпорядкування»

January 28, 2019
  • Розкажи будь ласка про себе.

     – Мене звуть Євгенія. Мені 16 років, киянка. Навчаюсь в Скандинавській гімназії, закінчую 11-й клас. Мій улюблений предмет – географія, тому що завдяки їй ти пізнаєш світ.

  • Чому вирішила здобувати вищу освіту?

     – На моє переконання, знайти хорошу роботу без вищої освіти можна, але це складно. І така робота не буде престижною. Здобувши ж вищу освіту, відкриваються широкі професійні можливості та перспективи кар'єрного росту.

  • Яку обрала спеціальність і чому?

     – «Геодезія та землеустрій». Напевне тому, що на факультеті землевпорядкування навчався тато і батьки з дитинства навчили мене любити землю і дбати про неї.

  • Які переваги НУБіП стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти?

    – Почну з того, що обирали університет всією сім'єю. Тато, як варіант, запропонував НУБіП, оскільки його закінчив. У вересні ми всією родиною зустрілися з деканом факультету землевпорядкування і, поки гуляли ботанічним садом, він розповів нам про університет, факультет, особливості навчального процесу, навчальну базу. Після цієї зустрічі вибір остаточно був зроблений. І вже з жовтня навчаюсь на підготовчому відділенні, побувала на Дні відкритих дверей, зараз готуюсь до університетської олімпіади для вступників-випускників шкіл, щоб додатково отримати +20 балів до сертифікатів ЗНО.

  • Чим цікавишся окрім навчання?

     – У дитинстві я займалася чим тільки могла: танцями і плетінням бісером, декупажем і малюванням тощо. Малюванням я займалася у художній школі.

  • Про що мрієте?

     – Напевно, якщо підійти до будь-якого одинадцятикласника і запитати про мрію, то кожен відповість: «Добре здати ЗНО і вступити до університету». Так і в мене. Але якщо серйозно і глобально підійти до цього питання, то напевно досягти висот у кар'єрі і поставлених перед собою цілей. Також дуже хочу подорожувати та об'їздити весь світ.

Розмовляла Анастасія Матейченко

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook