До здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» з менеджменту готові студенти-випускники Боярського коледжу екології і природних ресурсів

January 22, 2019

22 січня 2019 року доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Ольга Гогуля відвідала ВП НУБіП України «Боярський коледж екології і природних ресурсів» та провела ґрунтовну інформативну зустріч з його студентами.

Під час презентації студентам було надано актуальну інформацію про Національний університет біоресурсів і природокористування України. Акцентовано увагу на показниках і місцях, які займає Університет у рейтингах серед ЗВО м. Києва та України, та що свідчать про його розвиток і визнання. Ознайомлено з особливостями освітньої, культурно-виховної, науково-дослідної, інноваційної, навчально-виробничої діяльності Університету, зокрема результатами участі студентів в науковій діяльності, олімпіадах, наукових гуртках, у спортивних та культурно-масових заходах, роллю студентського самоврядування, можливостями стажування та практичного навчання за кордоном.

Особливий інтерес у студентів коледжу викликала інформація стосовно відомих випускників університету, серед яких є випускники ФАМ, зокрема: Трофімцева Ольга Василівна - заступника Міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції; Лапа Володимир Іванович - Голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та багато успішних бізнесменів та управлінців. Їхній професійний шлях як менеджерів став беззаперечним доказом переваг студентів НУБіП України на ринку праці та перспектив їхнього майбутнього працевлаштування.

Випускників Боярського коледжу екології і природних ресурсів було детально проінформовано про діяльність факультету аграрного менеджменту, кафедри військової підготовки, а також про широкі можливості розвивати свої таланти любителям спорту, хорового, танцювального, музичного та театрального мистецтв.

У ході бесіди випускники отримали відповіді на запитання щодо окремих процедур вступної кампанії (строки прийому заяв та документів, вступних випробувань, конкурсного відбору та зарахування на навчання для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі молодшого спеціаліста), умов проживання у студентських гуртожитках, харчування, відпочинку, забезпечення та доступу до Інтернет-мережі тощо.
Звернуто увагу на обов’язковість сертифіката ЗНО з української мови та літератури (для вступників за спеціальностями 051 «Економіка», 071 «Облік і оподаткування», 072 Фінанси, банківська справа та страхування», 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»). Слід зауважити, що серед слухачів були ті, хто вже зареєструвалися на пробне тестування.

Майбутніх абітурієнтів було запрошено відвідати університет та факультет на День відкритих дверей.

Наприкінці бесіди було виявлено, що більшість випускників мають бажання навчатися в НУБіП України, зокрема на факультеті аграрного менеджменту. Однак, понад сімдесят відсотків планують обрати заочну форму навчання. Це, ймовірно, пов’язано з тим, що навчальний процес студентів коледжів за спеціальністю «Організація виробництва» нині, згідно чинних нормативів, триває 3,5 роки (для інших спеціальностей, як правило, до 3 років), а тому випускники прагнуть йти на виробництво і для працевлаштуватися за фахом до літньої вступної компанії на бакалаврат у них є вдосталь можливостей і часу. Дещо заспокоїла майбутніх вступників інформація про те, що програми за обраним профілем підготовки бакалаврів в НУБіП України для випускників коледжів будуть на 2 роки коротші ніж для цьогорічних випускників школи (2 роки денна та 3 роки заочна відповідно).

Випускникам коледжу було вручено буклети з інформацією про НУБіП України та ФАМ, календарики, ручки, блокноти. Висловлено щирі побажання щодо правильного рішення у виборі подальшого професійного та життєвого шляху, шляху до досягнення цілей і здійснення бажаного.

Доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського
заступник декана факультету аграрного менеджменту
Олександр Новак

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook