День майбутнього студента на факультеті інформаційних технологій

October 26, 2018
 
День відкритих дверей на факультеті інформаційних технологій ‒ це справжнє свято, адже ми завжди раді знайомству з майбутньою студентською молоддю. 25 жовтня 2018 року факультет відкрив свої двері для понад 70 випускників коледжів з різних куточків України.
Відчиняючи двері в цей день, майбутнім ІТ-фахівцям вдалось зазирнути вперед, побачити реальне студентське життя та уявити себе частиною великої факультетської ІТ-родини.
Сьогодні випускники коледжів мали можливість побачити інтерактивні лекції, що проводяться студентам факультету, особисто поспілкуватися з керівним і професорсько-викладацьким складом. А також зі студентами, зокрема,  розпитати їх про особливості освітнього процесу та на власні очі побачити оснащені новітнім обладнанням навчальні аудиторії та лабораторії, поцікавитися перспективами працевлаштування, отримати відповіді на будь-які інші хвилюючі їх запитання.
Декан факультету Олена Глазунова, завідувач кафедри комп’ютерних систем і мереж Валерій Лахно, завідувач кафедри комп’ютерних наук Белла Голуб  розповіли студентам про перевагами навчання на обраній вже ними перспективній ІТ-спеціальності, кількість бюджетних місць, навчання на військовій кафедрі університету, а також особливості надання місць в гуртожитках для вступників, можливості професійної сертифікації майбутніх ІТ-фахівців за лініями професійного розвитку Cisco та Microsoft та інші особливості підготовки фахівців на факультеті. Заступник декана Олексій Ткаченко демонстрував наукові та навчальні досягнення факультету під час виставки у 3 навчальному корпусі.
З великою зацікавленістю наші гості відвідали навчальні лабораторії факультету, ознайомились із професійним обладнанням та побачили реальні розробки студентських гуртків. Екскурсії по факультету для студентів коледжів провели заступники декана Наталія Клименко та Тетяна Волошина, а також викладачі кафедри комп’ютерних систем і мереж - Андрій Блозва, Дмитро Касаткін та Віктор Смолій.
Факультет готовий прийняти до нашої дружньої факультетської ІТ-родини кращих випускників коледжів.
Олена Глазунова, декан факультету

Тетяна Волошина, заступник декана факультету 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook