На факультеті інформаційних технологій обрано нового голову студентської організації

September 24, 2018
 
Дебати кандидатів на пост голови студентської організації відбулися 17 вересня після звіту попереднього складу студентського активу факультету.
У дебатах брали участь студенти: 4 курсу спеціальності «Програмна Інженерія» Печериця Дмитро, 2 курсу спеціальності «Комп’ютерні науки» Лендєл Марина, 2 курсу спеціальності «Комп’ютерні науки» Мисник Микола, та 1 курсу спеціальності «Комп’ютерні науки» Князєва Валерія.
 
Програми кандидатів були доволі різними. Доволі амбіційними була програма Лендєл Марини, яка пропонувала взяти на озброєння гасло: «Найскладніше почати діяти, все інше залежить тільки від наполегливості».  Князєва Валерія сфокусувала свою програму довкола таких цінностей: «Дружній колектив, бажання працювати, креативні ідеї, різноманітність студентського життя». Печериця Дмитро переконував бути більш активними та більше уваги приділити розвитку кіберспорту на факультеті. Микола Мисник був дуже лаконічним, але і переконливим водночас. На кандидатів чекала купа запитань від присутніх студентів. Справжні дебати були в кінці зустрічі, коли всі кандидати відповідали на однакові запитання від декана, викладачів та студентів. Нажаль, ні доповіді, ні напружена дискусія не виявили явного лідера. І доля голови студентської організації нашого факультету визначилася вже у середу 19 вересня. Майже 70 % студентів прийшли на виборчі дільниці і проголосували….
 
Більшістю голосів очолити студентську організацію довірили студентці 1 курсу скороченого терміну навчання Князевій Валерії!!! 
 
Вітаємо і бажаємо творчості та наснаги.
 

Пронішина Катерина, заступник голови СО факультету ІТ 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook