На факультеті землевпорядкування відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Земельні ресурси України і сучасна землевпорядна наука»

14 March 2018, 10:00
НУБіП, 6 корпус, 234 аудиторія
14 березня 2018 року на факультеті землевпорядкування відбулася всеукраїнська науково-практична конференція студентів, магістрів, аспірантів і молодих вчених, присвячена 120-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України та Дню землевпорядника «Земельні ресурси України і сучасна землевпорядна наука».
Організатором конференції стала кафедра геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі. Партнером конференції стала компанія Візіком, розробник високоякісних геоданих для телекомунікаційного ринку, управління транспортом, логістики, LBS, геомаркетингу, навігації і т.і.
Конференція зібрала велику кількість учасників з 8 вищих навчальних закладів України. 122 наукові роботи, представлені студентами, аспірантами та молодими вченими, розглядали сучасні проблемні питання в землеустрої і земельному кадастрі, геоінформаційному картографуванні, дистанційному зондуванні Землі.
З привітальним словом виступили: декан факультету землевпорядкування Т.О. Євсюков, заступник декана з наукової роботи І.П. Ковальчук, завідувач кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі С.С. Кохан, професор кафедри земельного кадастру Й.М. Дорош.
Виступи як на пленарному засіданні, та на секціях  викликали величезний інтерес серед учасників, звучали від 5 до 10 запитань по кожній доповіді, з цілого ряду проблем  велась жвава дискусія.
За результатами обговорення заслуханих доповідей та проведеної дискусії, прийнято резолюцію щодо рекомендацій використання наукових положень доповідачів при: реформуванні системи управління землекористуванням об’єднаних територіальних громад, структуруванні землевпорядних робіт, удосконаленні механізму державного адміністрування використання та охорони земель, удосконаленні еколого-економічних підходів до відшкодування втрат сільськогосподарського виробництва.
Грамотами відмічені студенти магістратури Касянчик А., Баранцов Б., Дьоміна І., Тринченко А., Клименко І., Савчук С., Савченко І., Шконда І., аспірантка Лук'янчук К. Відмічені найкращі наукові роботи, які представили  Тринченко А. (студент магістратури кафедри земельного кадастру), Дьоміна І. та Клименко І. (студенти магістратури кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі).
 
Завантажити програму та збірник тез конференції!
 
доцент кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі 
відповідальний секретар конференції
О.П. Дроздівський

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook