Андрій Петлицький - Кращий медійник за результатами регіонального етапу конкурсу «Кращий студент України»

February 16, 2018
Студент факультету інформаційних технологій Андрій Петлицький став переможцем регіонального етапу конкурсу «Кращий студент України» в номінації Кращий медійник
«Кращий студент України» – всеукраїнська конкурсна програма, покликана виявити та надати імпульс до подальшого розвитку студентської молоді України як авангарду розвитку українського суспільства. 
Організатор програми - є ВМГО «Студентська республіка». Підтримку надає Міністерство освіти і науки України. Мета програми: Виявлення всебічно розвиненої студентської молоді, стимулювання підвищення рівня її суспільної активності, сприяння формуванню активної життєвої позиції студентства.
 
Андрію, як ти став учасником конкурсу?
- Про дану програму я дізнався від декана факультету інформаційних технологій, а також від голови студентської організації факультету. В конкурсі існує декілька номінацій, серед яких найближче до мене відноситься "Кращий студент-медійник", оскільки я ще зі школи займаюсь фото- та відеозйомкою і продовжую це робити донині. Після он-лайн реєстрації я надіслав всі свої фото та відеороботи, які представлені на youtubeканалі нашого факультету IT.NUBIP
 
Які враження від участі в конкурсі?
- Мене запросили на оголошення результатів, яке відбулось 8 лютого в нашому університеті. Я був приємно здивований перемогою на регіональному етапі, тому що конкурував з представницею від КПІ, і її роботи також були гідні, на мою думку, перемоги. Зараз я буду боротись за звання кращого медійника України, а також сподіваюсь на подальшу роботу в цій галузі на одному з телеканалів України.
 
Розмовляла Ірина Ясенова

    

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook