На факультеті тваринництва та водних біоресурсів прозвітували за профорієнтаційну роботу у першому півріччі

January 31, 2018

   30-31 січня на факультеті тваринництва та водних біоресурсів згідно розпорядження декана факультету Вадима Кондратюка відбулися звіти усіх науково-педагогічних працівників про результати проведеної у першому півріччі 2017/2018 н.р. профорієнтаційної роботи. 

   Відкриваючи засідання кожного дня очільник факультету Вадим Миколайович наголошував, що ми живемо в непростий для країни час – скрутна фінансова ситуація, демографічна криза та складні правила прийому до закладів вищої освіти все це змушує нас активізувати наші сили і навіть потроїти їх, щоб успішно провести вступну компанію. Саме цим і була промотивована ця зустріч, щоб об’єктивно проаналізувати проміжні результати профорієнтаційної роботи і скорегувати графік на друге півріччя навчального року.

   Потому кожен працівник восьми кафедр факультету згідно заздалегідь складеного графіку у межах 10 хв проінформував колектив про вже  проведену роботу та плани на друге півріччя. У виступах науково-педагогічні працівники зазначали кількість шкіл, які відвідали, число загітованих майбутніх абітурієнтів та кількість школярів, які вже навчаються на підготовчих курсах в університеті та тих, які виявили бажання до їх проходження у другому семестрі цього навчального року. Кожен із доповідачів ділився своїм позитивним досвідом проведення профорієнтаційної роботи – безпосередні виїзди зі студентами у школи та технікуми, публікації оголошень у районних та обласних газетах і спеціалізованих виданнях, робота з майбутніми вступниками через соціальні мережі та різноманітні групи та багато іншого.

   Підсумовуючи проведення дводенної зустрічі декан факультету Вадим Кондратюк наголосив на слабких і сильних сторонах проведення профорієнтаційної роботи викладачів та зазначив що план, який був встановлений ще у вересні минулого року – кожному залучити на навчання студентів, слухачів підготовчих курсів та як мінімум одного учасника олімпіади для вступу не знімається з порядку денного і має бути виконаним. Ми самі творимо своє майбутнє, тому й маємо відповідати за нього.

Людмила Зламанюк,

секретар вченої ради факультету

тваринництва та водних біоресурсів

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook