На економічному факультеті відбувся семінар-тренінг по використанню програмного забезпечення «AgriAnalytica»

January 17, 2018

З ініціативи декана економічного факультету Анатолія Діброви  16 - 17 січня 2017 року  на базі лабораторії кафедри обліку та оподаткування, спільно з італійською компанією SSC Ukraine відбувся семінар-тренінг по використанню програмного забезпечення «AgriAnalytica»

    З вітальним словом виступив декан економічного факультету Анатолій  Діброва який наголосив про важливість застосування сучасних онлайн-програм, зокрема онлайн-платформи AgriAnalytica, яка надає можливість аграрію більш ефективно управляти виробництвом, моделювати ефективність використання фінансових, матеріальних та технічних ресурсів, робити порівняльний аналіз ефективності свого підприємства з подібними по Україні.

   Лектор, Людмила Тимошенко, к.е.н., менеджер проекту, вміло і доступно продемонструвала можливості програми AgriAnalytica, відповіла як на теоретичні, так і практичні запитання.  Вона підкреслила, що AgrіAnalytica – проект італійської компанії Strategia e Sviluppo Consultants Ukraine, який розробляє корисні програми для українських фермерів. За допомогою онлайн-платформи AgriAnalytica фермер має можливість кваліфіковано підготувати бізнес-план своєї діяльності, визначити планові виробничі витрати та доходи, собівартість продукції по статтях, прибутковість бізнесу, спрогнозувати помісячний рух грошових коштів, проаналізувати планову та фактичну ефективність виробництва, порівняти з показниками подібних підприємств. А це явна конкурентна перевага на ринку та спрощення доступу до фінансових ресурсів.

 

    Учасники семінару-тренінгу (завідувачі та представники майже всіх кафедр економічного факультету) дискусійно обговорили можливості та необхідність використання програми у викладанні фахових дисциплін для студентів економічного факультету.

   Професорсько-викладацький склад економічного факультету висловлює величезну подяку Людмилі Тимошенко, за високий професіоналізм, доброзичливість та цікаву подачу матеріалу!

Людмила Мельянкова, доцент
кафедри обліку та оподаткування
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook