Експерт МОН України, доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Олена Ковтун відвідала Український державний університет залізничного транспорту

November 24, 2017
м.Харків

Відповідно до наказу МОН №1236 від 03 листопада 2017 р. Олена Ковтун, доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності НУБіП України відвідала Український державний університет залізничного транспорту (УкрДУЗТ) як член експертної комісії МОН України з метою проведення акредитаційної експертизи підготовки бакалаврів з напряму підготовки 6.030601 "Менеджмент". В рамках візиту відбулась зустріч з Ректором УкрДУЗТ професором, доктором технічних наук Панченком Сергієм Володимировичем, який особисто ознайомив голову експертної комісії МОН проф., д.е.н. П.В.Гудзя, директора гуманітарно-економічного інституту Запорізького національного технічного університету та О.А.Ковтун, члена експертної комісії МОН к.е.н., доцента кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності НУБіП України з матеріально-технічною та інформаційною базою університету.

Також під час візиту були обговрені можливі варіанти співпраці між кафедрою адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності НУБіП України й кафедрою менеджменту і адміністрування УкрДУЗТ.
Доречі, з 01 вересня 2017 року набрали чинності нові кадрові вимоги щодо забезпечення провадження освітньої діяльності у сфері вищої освіти (відповідно до Ліцензійних умов провадження освітньої діяльності закладів освіти, затверджених Постановою КСУ від 30.12.2015 №1187).


Людмила Денисенко,
заступник декана факультету аграрного менеджменту
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook