Виконуючи рішення вченої ради: кафедра історії і політології готується до нового навчального року

6 July 2017, 13:02

5 липня. Заходимо у перший навчальний корпус і буквально з порога відчуваємо легенький запах свіжої фарби. Йдемо за ним і потрапляємо у чи не найвіддаленіший куточок – кафедру історії і політології гуманітарно-педагогічного факультету. Тут йде ремонт.

Завідувач кафедри Сергій Білан у робочому одязі разом з колегами-викладачами та фахівцями-будівельниками готують кафедральні приміщення до нового навчального року. Завдання, поставлені нам програмою розвитку «Голосіївська ініціатива 2020», рішеннями ректорату та вченої ради, вже частково виконані, говорить Сергій Олексійович. Успішно пройдена перевірка навчально-методичних матеріалів, на часі - підготовка матеріальної бази.

 

Залучивши ресурси випускників та роботодавців наводиться лад у 54, 55, 56 аудиторіях. Вже пофарбовані стіни, стеля, йде підготовка до циклювання та лакування підлоги. Старший лаборант кафедри Олена Скляренко в цей же час розсаджує вазони. Треба підтримувати статус найзеленішої кафедри, говорить вона.

За кілька днів оздоблені приміщення будуть готові. А ми нагадаємо, що цього року кафедра проводить набір на нову спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».

Тарас Малаховський

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook