Випускниця Ярина Левицька обрала спеціальність «Філологія»

21 June 2017, 13:28

Я, Ярина Левицька, закінчила загальноосвітню школу №25, м. Луцька, Волинської області. Маю активну життєву позицію, творча особистість, пишу вірші. Захоплююсь іноземними мовами, а також люблю читати літературу іноземною мовою.

 

- Звідки дізналася про НУБіП?

Про НУБіП розповіли друзі, які вже навчаються в ньому, також багато інформації дізналася з офіційного сайту . Згодом зрозуміла, що цей університет допоможе реалізувати мої мрії.

-Чому обрала спеціальність «Філологія»? Які переваги спонукали до цього?


Завжди цікавилася педагогікою, психологією та іноземними мовами. Обрала цю спеціальність, тому що вважаю її цікавою і багатогранною. Можна працювати як перекладачем, так і викладачем у вищому, або середньому навчальному закладі.
Беззаперечний інтерес викликала інформація про можливість гуманітарно-педагогічного факультету щодо навчання студентів у Поморській академії (м. Слупськ, Польща) та можливість здобувати фах в НУБіП України за системою подвійних дипломів. Зацікавило також одночасне вивчення декількох іноземних мов, цікаве і насичене життя студентів.

- Які досягнення маєш у навчанні?

Постійно брала участь в міських олімпіадах з англійської мови, маю призові місця. Люблю займатися спортом.

- Про що мрієш і де плануєш працювати?

Моя бажання – отримати якісну освіту. Впевнена, завдяки НУБіП України, я здійсню свою мрію − стати філологом, адже знання іноземних мов – це великий скарб, який завжди відкриває великі можливості та перспективи. Ми маємо знати кілька іноземних мов, крім своєї рідної, бо чим більше людина знає мов – стільки разів ти людина.


Той, хто не знає іноземної мови, не знає своєї власної.
В. Ґете

Розмову провела асистент
кафедри романо-германських 
мов і перекладу 
Мишак О.О.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook