Результати конкурсу-огляду на кращу веб-сторінку структурного підрозділу: Наталія Хміль - автор кращих матеріалів веб-сторінки економічного факультету

June 1, 2017
     22 травня в 301 аудиторії 3 корпусу відбулося засідання навчально-методичної ради університету, яке розпочалося з підбиття підсумків конкурсу на кращу веб-сторінку НУБіП України.
    З привітальним словом виступив Сергій Кваша, який поздоровив переможців та відзначив лідерів за відвідуваністю - сторінки факультетів ветеринарної медицини, гуманітарно-педагогічного та економічного.

           В межах проведення профорієнтаційної роботи в НУБіП України в квітні був оголошений конкурс на кращу веб-сторінку структурного підрозділу університету з точки зору відображення корисної для користувачів, в першу чергу для абітурієнтів, інформації. Розроблені експертною комісією критерії, а їх 50 за основними показниками та 9 за додатковими, були спрямовані на оцінку сайтів з точки зору вступника. Також комісія оцінювала користь інформаційного наповнення для студентів і співробітників.
 Поряд з оцінюванням оформлення сторінок, наявність тієї чи іншої інформації, були визначені автори кращих матеріалів серед навчально-наукових інститутів, факультетів та відокремлених підрозділів. Керівник прес-служби НУБіП України Денис Рудень привітав авторів-переможців та вручив заслужені нагороди.
            Наталія Хміль, старший викладач кафедри біржової діяльності і торгівлі стала автором кращих матеріалів веб-сторінки економічного факультету за статтю «Agri Invest Forum 2017: участь викладачів кафедри біржової діяльності і торгівлі у IV Міжнародній конференції аграрних інвесторів» й отримала Подяку та пам’ятний подарунок з логотипом університету.
 

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook