Дорога до перемоги

May 3, 2017

     Дисципліна «Деталі машин» є не просто базовою в системі підготовки інженера, і особливо інженера-конструктора. Це дисципліна після засвоєння якої змінюється світогляд майбутнього фахівця. Не даремно у студентів інженерних факультетів з давніх часів вважалося правилом хорошого тону: здав «опір матеріалів» – можеш знайомитись з дівчиною, здав «деталі машин» – можеш одружуватися, а раніше – зась.

Другий тур Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «деталі машин» аграрні Вузи обходив стороною, тому що конкурувати з профільними машинобудівними та політехнічними університетами було практично не можливо.

Першу спробу студенти факультету конструювання та дизайну зробили три роки тому. Серед майже 70 учасників ми були поблизу першої двадцятки. Минулого року – шосте місце.

26 – 28 квітня 2017 року ІІ тур олімпіади приймала Львівська політехніка. Національний університет біоресурсів і природокористування України представляв переможець першого туру Павло Приходько – студент 4 курсу факультету конструювання та дизайну. Підготовку до участі в олімпіаді проводив доцент кафедри конструювання машин В.М.Рибалко.

В результаті Павло виборов перемогу, поступився першим місцем тільки господарям олімпіади, залишивши позаду колишніх авторитетів. Ми черговий раз доказали – що готуємо конкурентноздатних фахівців високого рівня.

Борітеся – поборете.

                                                         

Декан факультету КД З.Ружило  

 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook