Видатні випускники

Олег Цвях

(Голова Держгеокадастру 2016-2017 рр.):

"Бути студентом факультету землевпорядкування Національного університету біоресурсів і природокористування України це чудова можливість отримати сучасну європейську освіту і стати професіоналом високого ґатунку в галузі регулювання земельних відносин!"

 

Анна Кириленко

(Aalborg University)Aalborg University)

Переїхавши в Данію після закінчення нашого Університету я була приємно здивована, що знання отримані під час навчання на факультеті землевпорядкування НУБіПУ дали мені достойне підгрунтя для побудови подальшого життя за кордоном.

Правильно побудована і конструктивна освітня програма, товариська атмосфера серед студентів і викладачів, різновид предметів дали можливість достойно відстояти честь нашої країни серед іноземних представників.

 

Переконана, що розуміння своєї справи, що дає факультет, та доповнення основами ведення агробізнесу в Європі складуть гідну конкуренцію на ринку праці!

 

Олександр Краснолуцький  

(Директор департаменту Держгеокадастру)

Навчання на факультеті землевпорядкування Національного університету біоресурсів і природокористування України - це прекрасний стартовий майданчик для того, аби стати справжнім професіоналом у сфері землеустрою та оцінки нерухомості, отримати необхідні практичні знання і використовувати їх на благо нашої держави!
Лекції відомих професорів, найсучасніше обладнання, гарні бази практики – це факультет землевпорядкування НУБіП!

 

Марина Жукова

(Universität Stuttgart)

       Навчання на факультеті землевпорядкування НУБіП України - це вірний вибір, якщо Ви вирішили здобути якісну вищу освіту за спеціальністю «Геодезія та землеустрій».
      Факультет має сучасний матеріально-технічний комплекс, який дозволяє забезпечити проведення практичних і лабораторних занять на сучасному рівні. Програма підготовки є аналогічною до навчальних програм європейських вузів, і тому мрія продовження навчання у європейському вузі – цілком здійсненна.
         На факультеті завжди заохочується участь на всеукраїнських та міжнародних олімпіадах, конференціях, конкурсах та зборах.
     Для мене факультет землевпорядкування НУбіП України - це Alma Mater, якою я пишаюсь, а для нинішніх вступників - це двері у світ великих можливостей.


 

 

Ігор Яцук  

(Директор ДП “Держґрунтохорона, Голова ради роботодавців)

     Як Голова Ради роботодавців, відзначу високий рівень якості навчання і дослідницької роботи на факультеті землевпорядкування.
    Тут готують інженерні кадри, що конкурентоспроможні на вітчизняному європейському ринку праці. Моє підприємство із радістю приймає випускників на роботу!


 

 

Олександр Ярема  

(Заступник Міністра молоді та спорту України)

      Університет допоміг мені розпочати активну громадську діяльність.
    Будучи студентом факультету землевпорядкування я очолив Всеукраїнську молодіжну громадську організацію     “Християнсько-демократична молодь України”, що і було поштовхом мого кар’єрного зростання.
      Знання отримані під час навчання знадобляться Вам навіть якщо Ви станете заступником Міністра молоді та спорту України!

 

 

Анатолій Полтавець  

(Генеральный директор підприємства "Лідер Плюс")

     Моє підприємство – один із найбільших виконавців робіт із землеустрою в Київській області, а тому ми особливо відповідально ставимось до підбору кадрів.
      Можу відмітити високий рівень технічною та правової підготовки студентів факультету землевпорядкування НУБіП України, які проходять навчальні практики на моєму підприємстві, особливо порівняно з іншими столичними вишами, де готують фахівців галузі землеустрою.
  Тож і конкурсний відбір при працевлаштуванні в більшості проходять саме випускники факультету землевпорядкування НУБіП!


 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook