Конференція інструкторів академій CISCO в Україні

20 April 2017, 22:20

    Гостей конференції прийняв центральний офіс компанії в Києві. З привітальним словом виступили пані Olena Domotenko, територіальний менеджер академій CISCO в країнах Європи та СНД Кароль Кнівальд. Було розглянуто події які плануються на 2017 рік та стратегію розвитку співтовариства та запропоновано нові підходи по роботі із ВНЗ.
   Також до Києва завітав і директор відділу DevNet CISCO USA - Rick Tywoniak, який розказав про концепцію розвитку компанії, її погляди на зміну мережевих технологій та принципів побудови мережі і найголовніше представив інструкторам новий ресурс компанії DevNET. Основне завдання якого, допомогти розробникам softwear у розробці їхнього продукуту, студентам навчитися комунікувати та підвищити свої знання, а інструкторам тримати руку на пульсі та пропонувати власні напрацюванні по роботі із студентами.

    Сьогодні відчувається велика не хватка кадрів в ІТ сфері. Тому компанії часто проводять інкубатои та хакатони для пошук молодих талантів. Компанія CISCO також потребує в світлих головах. тому пані Ewa Zuba розповіла про Cisco incubator, який дає шанс для студентів отримати висококласну роботу в Кракові та закордоном.

    Технічний менеджер Євгеній Морозов проінформував про розробки нових курсів для академій, а також провів майстер-клас по використанню Paket tracer при розробці IoT devisec.
    Хотілося щераз подякувати пані Olena Domotenko за такий чудовий захід.

 

Андрій Блозва,

доцент кафедри комп'ютерних систем і мереж

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook