Профорієнтація працівників кафедри на Київщині

April 10, 2017
Працівники кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі доценти Олег Дроздівьский і Антоніна Москаленко та старший лаборант Оксана Хворостенко відвідали загальноосвітні школи Київщини.
31 березня Олег Дроздівський відвідав загальноосвітні школи міста Тараща Київської області.
Першим навчальним закладом стала гімназія “Ерудит”. Учні отримали інформацію щодо перспектив вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування. Запропоновано взяти участь у Всеукраїнській олімпіаді для випускників 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів. Акцентовано увагу на особливостях цьогорічного вступу до нашого університету. Учні цікавилися перелік предметів при вступі, умовами проживанням в гуртожитках  та оплатою за навчання.
Наступним закладом стала Таращанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2. Учні отримали інформацію щодо знань та вмінь, які вони зможуть отримати навчаючись на факультеті землевпорядкування. Ким і де вони зможуть працювати.
 
6 квітня Антоніна Москаленко та Оксана Хворостенко відвідали загальноосвітні школи міста Ірпінь.
Першою адресою профорієнтаційної роботи стала Ірпінська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3, що розташована на вул. Северинівській, 129-а. Для учнів 11 класу співробітники кафедри надали інформацію про проведення олімпіади в НУБіП та перелік спеціальностей.
Наступною адресою профорієнтаційної роботи стала Ірпінська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №17, що за адресою вул. Тищенка, 10. Більшість майбутніх випускників вже визначилась з професією, а от щодо  пріоритету університетів, до яких будуть подавати документи, ще мають роздуми. Учнів цікавили переваги навчання в НУБіП України, наявність військової кафедри. В той час учнів 10 класу цікавили предмети, які потрібно здавати на ЗНО для обраних напрямів підготовки, вартість та тривалість підготовчих курсів. 
Далі А. Москаленко та О. Хворостенко спілкувалися з учнями одинадцятих класів Ірпінської спеціалізованої загальноосвітньої школи I-III ступенів №12 з вивченням іноземних мов (школа лінгвістики), що на вул. З. Алієвої, 64. Зокрема їх цікавила можливість навчатися в університеті та вивчати дисципліни англійською мовою.
Наступною адресою профорієнтаційної роботи стала Ірпінська спеціалізована загальноосвітня школа I-III ступенів з поглибленим вивченням економіки та права №2, учні якої нещодавно відвідали НУБіП на дні відкритих дверей. Для учнів 11 класу надали інформацію про проведення олімпіади в НУБіП та перелік спеціальностей, а для десятикласників - ще й інформацію про підготовчі курси.
 
Дякуємо за допомогу в організації зустрічі зі школярами: директору Таращанського навчально-виховного комплексу «Гімназія «Ерудит» - ЗОШ І ступеня» Припотень Олені Володимирівні, директору Таращанської загальноосвітньої школи №2 Бурківській Людмилі Федорівні, директору Ірпінської загальноосвітньої школи №3 Пальнікову Олегу Геннадійовичу, директору Ірпінської загальноосвітньої школи  №17 Дерев’янку Віталію Дмитровичу, директору  Ірпінської спеціалізованої загальноосвітньої школи I-III ступенів №12 з  вивченням іноземних мов Антоненко Валентині Сергіївні та директору Ірпінської спеціалізованої загальноосвітньої школи з поглибленим вивченням економіки та права №2 Бєловій Ірині Германівні.
 
Доцент Олег Дроздівський

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook