Виїзне лабораторне заняття у навчально-дослідному господарстві НУБіП України

17 April 2017, 22:40

   Майбутні фахівці за спеціальністю “Технології виробництва і переробки продукції тваринництва” повинні володіти не лише теоретичними знаннями, але й практичними навиками у вирішенні проблем в галузі тваринництва. Поряд із різними видами практичного навчання, у формуванні здатностей до фахової діяльності великого значення набуває проведення занять з різних дисциплін навчального плану підготовки фахівців в умовах господарств, що займаються виробництвом і переробкою продукції тваринництва.

  Тому науково-педагогічні працівники кафедри технологій виробництва молока та м’яса ініціювали та організувала для студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів ОС “Магістр” 1 року навчання виїзне лабораторне заняття за темою “Технологія виробництва ковбасних виробівз дисципліни “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництвана базі ВП НУБіП України “Великоснітинське навчально-дослідне господарство ім. О.В. Музиченка”.

   У переробному цеху господарства доцент кафедри технологій виробництва молока та м’яса Антонюк Тетяна Андріївна ознайомила студентів з питаннями фізико-хімічних й технологічних властивостей м’яса як сировини для виготовлення високоякісної продукції різноманітного асортименту та їх змін під дією технологічних факторів і вимогами нормативних документів до якості сировини та виготовлених з неї готових продуктів. Технолог ковбасного цеху Кислинська Світлана Миколаївна показала студентам технологічні процеси виробництва різних видів ковбас та принципи роботи технологічного обладнання для їх виготовлення. Також магістри мали змогу продегустувати готову продукцію та оцінити її якість.

   Студенти отримали задоволення від проведеного заняття та висловили побажання щодо доцільності проведення подібних заходів якомога частіше.

Кос Наталія Вікторівна

доцент кафедри технологій виробництва молока та м’яса

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook