Трипільський вектор профорієнтаційної роботи кафедри банківської справи

March 14, 2017

  Трипільський вектор профорієнтаційної роботи кафедри банківської справи економічного факультету

 Вже о 7 годині ранку 9 березня викладачі кафедри банківської справи Лідія Аврамчук та Олексій Муравський на чолі із завідувачем кафедри Оленою Олійник-Данн від’їхали від навчального корпусу економічного факультету до с.м.т. Козин Обухівського району Київської області, адже необхідно було не запізнитися на перший урок до одинадцятого класу Козинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. І не даремно вирушили трішки раніше - щільний потік машин на Столичному шосе ледь не вніс корективи у заплановану зустріч.
На порозі школи гостей вже чекала директор Світлана Миколаївна Білохвощенко, яка коридором встигла познайомити нас із історією та видатними випускниками школи.
Перша зустріч виявилася цікавою як для школярів, так і для викладачів, адже після перегляду фільму про університет та презентації економічного факультету майбутні абітурієнти цікавилися умовами проживання в гуртожитку, наявністю сучасних мультимедійних аудиторій.
Наступним було місто Українка, першою, звісно, ми відвідали Українську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №1. Тут для ефективної роботи довелося поділитися на дві групи – нас чекали 11-а та 11-б класи. Старшокласники з інтересом вислухали викладачів університету, заповнили анкети, а в одному із класів мені довелося пригадати теорему Піфагора та довести, що штани у нього дійсно були рівні у всі сторони.
В Українській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2  у цьому навчальному році один випускний клас, про це нам повідомила директор Тамара Борисівна Дидик. Після зустрічі із школярами вона ознайомила нас зі школою, запросила до директорського кабінету, де з гордістю розповіла про своїх переможців предметних олімпіад та познайомила із інноваційною діяльністю педагогічного колективу, яка спрямована на підвищення педагогічної майстерності вчителя та розвиток творчих можливостей учнів.
На завершення нас чекали в одинадцятому класі Трипільської загальноосвітньої школи I-III ступенів. Учні з інтересом переглянули фільм про університет, ознайомилися з напрямками підготовки та перспективами працевлаштування, а директор Наталія Іванівна Давидюк запросила відвідати школу у вересні наступного навчального року.
Хочемо подякувати за допомогу в проведенні профорієнтаційної роботи заступнику голови Обухівської районної державної адміністрації у Київській області Сергію Володимировичу Білецькому та начальнику відділу освіти Обухівської РДА Юлії Сергіївні Луцик, яка настійливо рекомендувала нам відвідати всі школи району для ознайомлення школярів із одним з найкращих університетів України.
 
Олексій Муравський
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook