Данило Карачевський переміг у творчому конкурсі «Сузір'я талантів в «Україні»

10 March 2017, 13:38

  Ще восени 2016 року ТЦ «Універмаг «Україна» черговий раз скликав друзів на фестиваль дитячих талантів «Сузір'я талантів в «Україні», який вже вкотре проходить за підтримки Київської міської державної адміністрації. Кілька місяців поспіль щосуботи діти та молодь віком від 5 до 20 років змагалися в номінаціях «Вокал» і «Хореографія», а їхні виступи  оцінювало професійне журі з іменитих артистів, хореографів, поетів і композиторів.

 

 
У «Сузір'ї талантів в «Україні» взяв участь і студент факультету аграрного менеджменту соліст студії академічного співу Данило Карачевський. Конкурсна програма проходила у три тури,  і він впевнено проходив у кожен з них – і нещодавно здобув перемогу!
 
Фестиваль був цікавий тим, що продовжувався кілька місяців,- ділиться враженнями Данило. І учасники мали можливість спостерігати за виступами своїх суперників, а також відвідувати виставки дитячих робіт та майстер-класи з декоративно-прикладного мистецтва, побувати на концертах запрошених зірок, взяти участь в автограф-сесії зірок естради, зробити фото  на згадку.
 
А ще хочу Данило висловлює велику подяку своєму творчому наставникові – професору кафедри культурології, народній артистці України Наталії Шелепницькій за постійну копітку роботу. Юнак запевняє, що готовий і надалі багато працювати, щоб підкорювати нові вершини.
 
Ірина Майданюк,
завідувач кафедри культурології
 
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook