ПРОФОРІЄНТАЦІЯ: ШКОЛЯРІ РОКИТНЯНЩИНИ БАЖАЮТЬ НАВЧАТИСЬ У НУБІП

7 March 2017, 9:19

 ПРОФОРІЄНТАЦІЯ: ШКОЛЯРІ РОКИТНЯНЩИНИ БАЖАЮТЬ НАВЧАТИСЬ У НУБІП

       Третій рік поспіль доцент кафедри іноземної філології і перекладу, кандидат педагогічних наук Максимчук Валентин Спиридонович відвідує селище Рокитне, що неподалік від Києва. Рокитнянщина славиться своїми традиціями, пам’яттю про славетне українське козацтво. Двоє випускників школи загинули у ході АТО, відстоюючи, як і їхні предки, незалежність України. Тому педагогічний колектив загальноосвітньої школи № 3 ставить собі за мету формування в учнів національної самосвідомості, високих людських якостей і почуттів, готовності до вибору місця в житті.
       Щоб підтримати молодих рокитнянців у виборі життєвого шляху і окреслити їм перспективи навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування, Валентин Спиридонович черговий раз завітав до школи 7 березня. Учні випускового 11 класу із зацікавленням слухали розповідь Максимчука В.С. про НУБІП, а двоє з них – Семенюта Яна та Циренко Дмитро – зацікавилися навчанням на гуманітарно-педагогічному факультеті.
       Кафедри іноземної філології і перекладу висловлює подяку директору школи Розкокосі Ігорю Петровичу, високопрофесійному керівникові, педагогу, якого шанують учителі, батьки та учні.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook