Викладачі кафедри обліку та оподаткування прийняли участь в роботі Десятої всеукраїнської науково-практичної конференції «Нові інформаційні технології в освіті»

February 20, 2017

 На базі Київського національного університету ім. Тараса Шевченка відбулася науково-практична конференція «Нові інформаційні технології в освіті». На конференції були присутні понад 300 представників із 110 навчальних закладів України, в т.ч. викладачі кафедри обліку та оподаткування НУБіП України (к.е.н., доценти Боярова О.А., Венгерук Н.П., Ганяйло Н.П. та ст. викладач Германчук Г.О.). 

     За підсумками конференції окреслено шляхи розширення співпраці з партнерами 1С: Франчайзі для реалізації спільних освітніх та дослідних проектів, одержано інформацію про нові програмні рішення "1С:Підприємства 8", отримана можливість обмінятися практичним досвідом викладання, що буде використовуватись в навчальному процесі та сприятиме покращенню якості надання освітніх послуг.
Одночасно проведено профорієнтаційну роботу з представниками ВНЗ, коледжів і технікумів. 
   Економіко-технологічному технікуму Херсонського національного технічного університету, Електротехнічному коледжу Запорізького національного технічного університету та Торговому коледжу Запорізького національного університету надіслані ілюстровані інформаційні буклети про економічний факультет НУБіП України та «Анкети вступника» задля осмисленого вибору своєї майбутньої діяльності. 
Бажаємо майбутнім студентам успіху при вступі до нашого ВНЗ!
Мельянкова Людмила Василівна,
доцент кафедри обліку та оподаткування, к.е.н.
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook