Стенфордський університет започатковує Українську стипендійну програму

24 January 2017, 16:38

Один з найкращих університетів світу, Стенфордський університет, що в Каліфорнії (США), відкриває стипендіальний проект для українців – Ukrainian Emerging Leaders Program. Про це йдеться на сайті вишу, повідомляє VIDIA.

Це річна програма для трьох професіоналів з України, які приїдуть на навчання вже у вересні 2017-го року. Вона відкрита для людей, які працюють над створенням політики, експертів з права, лідерів громадянського суспільства, підприємців.

«Сотні знайомств, десятки найпотужніших у світі дослідницьких інституцій, величезні архіви і прекрасні бібліотеки, конференції, що збирають найвпливовіших людей планети, надзвичайно сильні школи і науковці, круті студенти, та (за бажання) практично необмежені можливості для партнерств у серці інноваційно-технологічного центру світу. Такий шанс не можна зґаяти. Я вірю в те, що люди які пройдуть цю програму і повернуться, будуть дивитись на Україну та її можливості зовсім іншими очима», – написав у Facebook один із ініціаторів створення такої програми Олександр Акименко.

Учасників прийматиме Центр розвитку демократії та верховенства права (CDDRL), який є частиною інституту міжнародних відносин Freeman Spogli Institute (FSI).

Відсьогодні на офіційній сторінці програми за цим посиланням можна ознайомитись з критеріями, заповнити анкету та подати свою кандидатуру. Дедлайн подачі заявок – 15 лютого 2017. Університет оголосить про результати відбору вже у квітні, а навчання розпочнеться у вересні.

Нагадаємо, українці з Канади заснували стипендію для студентських обмінів.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook