Коли є чим заінтригувати: на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбувся концерт присвячений Міжнародному дню студента

23 November 2016, 23:00

     У вирі всіх спортивних і культурно-масових подій, які відбувалися минулого і продовжуються цього тижня в університеті на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбувся святковий концерт присвячений Міжнародному дню студента, який був організований силами студентської організації факультету.

   З вітальним словом учасників концерту і присутніх привітав декан факультету Вадим Кондратюк, який відзначив, які досягнення мають студенти нашого факультету та наголосив на важливості розвитку студентського руху в університеті. Вадим Миколайович нагородив грамотами найкращих студентів факультету за високі успіхи у навчанні, високі досягнення у спорті та за активну участь у культурно-масових заходах на факультеті.

  Далі студенти факультету продемонстрували свої вміння у вокальному співі, хореографічній майстерності, вмінню декламувати вірші, грі на музичних інструментах та художній майстерності. Усі присутні були неабияк задоволені проведеним заходом, та з нетерпінням чекають виступу нашої збірної команди КВК на університетських змаганнях.

 

 

Ярослав Костенко,

голова студентської організації факультету

тваринництва та водних біоресурсів

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook