Студенти 2 курсу виступили з доповідями

7 April 2016, 8:56

Студенти 2 курсу виступили з доповідями
на пленарному засіданні студентської наукової конференції 23 березня 2016 року
(керівник доц. Сидорук Г.І.)
Зі словом привітання до слухачів – студентів та викладачів, звернувся декан гуманітарно-педагогічного факультету проф. В.Д. Шинкарук, завідувач кафедри романо-германських мов і перекладу проф. О.В. Малихін і завідувач кафедри іноземної філології і перекладу проф. С.М. Амеліна. Вони побажали студентам цікавих доповідей, жвавого обговорення, подальших успіхів в науковій діяльності


Курилко Олена
Трунова Катерина
Бондар Вероніка

З доповідями виступили наступні студенти:

1. Курилко Олена. Особливості англійської ідіоматики в перекладацькому аспекті. Це був найкращий виступ, за який студентка отримала подяку від очільників факультету та кафедр.

2. Радченко Яна. Прийом компенсації як засіб збереження стилістичної еквівалентності у перекладах художніх творів. Отримала друге місце.

3. Трунова Катерина. Тема доповіді «Лексико-граматична характеристика американського сленгу у співставленні з літературним варіантом мови». Презентація привернула увагу слухачів своєю тематикою, оскільки була присвячена молодіжному сленгу. Всі уважно дивились ролик, знятий на вулицях Нью Йорка, в якому молодим американцям пропонувалось здогадатись, що означають сленгові неологізми. Студентка отримала третє місце.

4. Бондар Вероніка виступила з доповіддю «Застосування калькування, описового перекладу та підстановок у перекладі».

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook