Студенти факультету аграрного менеджменту взяли участь у відборі на змагання з вогнепальної стрільби

May 19, 2016

         18 травня 2016 року на військовій кафедрі НУБіП України студенти факультету аграрного менеджменту взяли участь у відборі на змагання зі вогнепальної стрільби. Пятеро студентів другого курсу мали змогу пройти попереднє тренування на електронному автоматі, а також отримали інструктаж з воєнної підготовки та правильного використання вогнепальної зброї.

Учасникам було надано дві спроби по три кулі перед заліковою стрільбою (5 куль). Сконцентрованість та наполегливість наших студентів дала змогу визначити кращого стрільця ФАМ з вогнепальної зброї.
У відборі брали участь: Мазепа Іван, Король Ірина, Чубук Сергій, Чорнобай Руслан, Чорноморець Дмитро. За даними залікової стрільби, з результатом в 42 бали, найкращим стрільцем ФАМ став Іван Мазепа.
Також фоторепортерам дали змогу пройти підготовчий інструктаж та вистрелити з рушниці. Зброя на військовій кафедрі знаходиться у відмінному стані, інструктування проведено зрозуміло, контроль техніки безпеки - на вищому рівні.
Дякуємо полковнику запасу Присташу Валерію Олексійовичу та декану факультету аграрного менеджменту Остапчуку Анатолію Дмитровичу за отриману можливість пройти професіональний інструктаж та взяти участь у змаганнях з вогнепальної стрільби. 

 Студенти 3 к 7 г ФАМ Грабар А. Г., Дзивічкевич О. О., Федченко Н. А.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook