Міжнародна програма «Erasmus + Italy» на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК

April 16, 2016
м. Фоджа, Італія

В Університеті м. Фоджа (Італія) згідно міжнародній програмі «Erasmus + Italy» вже другий місяць навчаюсь Я - студентка IIIкурсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Прилипко Кристина.

Коли знаходишся далеко від БАТЬКІВЩИНИ відчуваєш ті почуття поваги, любові і гордості за свій ВУЗ, викладачів, деканат, студентство. Тепер і ми знаємо, що це за почуття - «ностальгія», і горді, що ми навчаємось в НУБіП!

Університет м. Фоджа ( Італія ) заснований 5 серпня 1999р.у структурі налічує 6 факультетів:

  • факультет сільськогосподарських, продовольчих наук та навколишнього середовища;
  • гуманітарний факультет, науки про літературу, культурну спадщину та освіту;
  • економічний факультет;
  • юридичний факультет;
  • факультет клінічної та експериментальної медицини;
  • Факультет медичних та хірургічних наук.

Університет пропонує 16 програм підготовки бакалаврів, 15 програм підготовки магістрів, наявність підготовки аспірантів та активне стажування студентів. В університеті є спортивний та лінгвістичний центри.

Саме на урочистому відкритті лінгвістичного центру Університету м. Фоджа, яке відбулося 12 квітня 2016 р. були і ми студенти НУБіП України по міжнародній програмі «Erasmus + Italy», де нам приділяли значну увагу і ректор університету  проф. MaurizioRicci і викладачі і студенти.

Я вивчаю по програмі цікаві дисципліни які доповнюють мою підготовку з харчових технологій, а саме: загальні технології харчових виробництв; процеси та обладнання харчової промисловості, інновації галузі, економіка підприємств та аграрна політика, автоматизація виробництв харчової галузі  та ін. Приємною новиною стало і те, що під час навчання ми вивчаємо (на базі англійської мови) італійську мову і деякі презентації по закінченню навчання зробимо в двох мовах.

Висловлюємо вдячність нашому координатору від НУБіП України –проректору Вадиму  Ткачуку, нашому ректору проф. Станіславу Ніколаєнко, деканату і викладачам за сприяння і надану можливість  навчатися за міжнародними програмами, представляти  наш університет і Україну.

 

З вдячністю

Кристина Прилипко,

студентка факультету харчових технологій

та управління якістю продукції АПК


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook