Студентка юридичного факультету навчається в Університеті Аліканте, Іспанія (Universidad de Alicante).

March 30, 2016

Мене звати Катерина Володіна, мені 21 рік і я навчаюсь на 4 курсі НУБіП України. А зараз я прохожу курс навчання в Іспанії, Університет Аліканте.

Моє навчання в Аліканте значно відрізняється від навчання в Україні. Я вивчаю іспанську мову з профілем правознавства, щоб в майбутньому одержати ще й освіту міжнародного рівня.

 

Університет Аліканте складається з більш ніж сімдесяти департаментів і дослідницьких груп, тут працюють п'ять дослідних інститутів. У вузі можна здобути освіту в сфері соціальних наук і права, гуманітарних наук, експериментальних наук, технології, педагогічних наук і наук про здоров'я. Майже всі предмети читаються іспанською мовою, невелика кількість класів викладається на валенсійському діалекті. З кожним роком в академічне життя все активніше вводять англійську мову. Найбільша кількість предметів англійською мовою викладається на спеціальностях, пов'язаних з комп'ютерними технологіями, а також на бізнес-курсах. Крім програм бакалаврату, магістратури та аспірантури Університет Аліканте пропонує студентам курси іспанської мови. Розвивати свої лінгвістичні навички можна як на протязі навчального року, так і влітку, поєднуючи канікули і навчання.

З огляду на престижність європейського диплома і якість отриманої освіти, в середньому вартість становить від 2000 євро в рік. Вуз пропонує студентам різні стипендіальні, грантові програми та стажування. Процес вступу до університету залежить від обраного циклу освіти, спеціалізації, а також базової освіти і віку майбутнього студента.

 

Хочу зазначити, що освіта в Україні є міцним підґрунтям для навчання у Іспанії. Здобувши міжнародну освіту, в моїх планах на майбутнє працювати в Україні по спеціальності, розвиваючи міжнародні зв’язки. 

Бажаю всім легкого навчання!

 

Володіна Катерина,

студентка 4 курсу юридичного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook