Зустріч колективу кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика з компанією “Venta lab” та офіційним дистрибютором компанії «Farmcomp agroelectronics”

12 February 2016, 14:42

11.02.2016 р. на кафедру технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика завітали директор компанії Venta lab Арнаут Володимир Петрович, менеджер по експорту Павел Мулло компанії «Farmcomp agroelectronics та старший науковий співробітник ДП «Укрметртестстандарт» Коберник Матвій Віталійович. У зустрічі прийняли участь декан агробіологічного факультету Забалуєв Віктор Олексійович, завідувач кафедри Подпрятов Григорій Іванович та доценти кафедри Войцехівський Володимир Іванович, Насіковський Володимир Анатолійович, Бобер Анатолій Васильович, Завадська Оксана Володимирівна, Ящук Надія Олександрівна.

         Під час зустрічі завідувач Подпрятов Григорій Іванович представив гостям матеріально-технічну базу кафедри та ознайомив з напрямками навчально-науково-інноваційної діяльності кафедри.

         Зі своєї сторони  гості ознайомили присутніх з напрямками діяльності їх компаній, лабораторними приладами, що використовують при оцінці якості продукції рослинництва та подарували два сучасні електровологоміри Unimeter та Wile 200.

         Декан агробіологічного факультету Віктор Олексійович Забалуєв представляючи факультет відмітив, що така практика співпраці виробників з навчальними закладами поширена закордоном і є взаємовигідною. Наявність таких приладів на кафедрі покращить якість проведення лабораторно-практичних занять та науково-дослідної роботи.

         Декан агробіологічного факультету   Забалуєв Віктор Олексійович та завідувач кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика Подпрятов Григорій Іванович  вручили  подяку за щедрий подарунок компанії Venta lab та офіційному дистрибютору компанії «Farmcomp agroelectronics від Національного університету біоресурсів і природокористування України за підписом першого проректора, академіка НААН України  І.І. Ібатулліна.

 

 

                                         Ст. викл.  каф. загальної хімії
Жила Р.С.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook