Мій вибір - НУБіП: День відкритих дверей на гуманітарно-педагогічному факультеті

November 28, 2015

Правильний вибір професії… Чим на сьогодні майбутні абітурієнти керуються у виборі вищого навчального закладу? Ці питання хвилюють і учнів-випускників, і їхніх батьків. Саме День відкритих дверей, що його проводять в університетах чи на факультетах, зазвичай допомагає розставити всі крапки над “і” у цих питаннях.

28 листопада 2015 року на гуманітарно-педагогічному факультеті відбувся День відкритих дверей, на який завітало більш як 150 майбутніх студентів. До нас завітали випускники загальноосвітніх середніх шкіл, ліцеїв, гімназій м. Києва, м. Білої Церкви і Борисполя, Фастова і Миронівки Київської області, Чернігова, м. Лубни Полтавської області, та коледжів.

Розпочав зустріч декан гуманітарно-педагогічного факультету доктор філологічних наук, проф. Шинкарук В.Д., який спрезентував випускникам шкіл, ліцеїв, гімназій, коледжів коротку історію університету, факультету, спеціальності, що за ними гуманітарно-педагогічний факультет готує фахівців, а також закцентував увагу на перевагах навчання в університеті. Майбутні студенти переглянули відеоролик про Національний університету біоресурсів і природокористування України, гуманітарно-педагогічний факультет

Заступник голови студентської організації гуманітарно-педагогічного факультету Марина Шульга ознайомила присутніх зі студентськими організаціями та можливостями для саморозвитку студентів, клубами за інтересами, культурно-мистецькими та спортивними проектами, які функціонують в НУБіП. Свій виступ вона супроводжувала цікавою презентацією.

Майбутні студенти з особливим інтересом переглянули відеоролик про Національний університет біоресурсів і природокористування України, гуманітарно-педагогічний факультет, а також в ньому йшлося про будні та відпочинок студентів гуманітарно-педагогічного факультету.

Перед присутніми з вітальним словом виступили завідувачі кафедр: іноземної філології і перекладу – доктор педагогічних наук, професор Світлана Амеліна, романо-германських мов та перекладу – доктор педагогічних наук, професор Олександр Малихін, педагогіки – доктор педагогічних наук, доцент Руслан Сопівник і соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті – доктор педагогічних наук, професор Петро Лузан. Завідувачі кафедр проінформували про науковий потенціал кафедр, специфіку навчальних планів спеціальностей «Переклад,» «Соціальна педагогіка», «Педагогіка вищої школи», «Професійна освіта», «Управління навчальними закладами», соціальну інфраструктуру, культурно-мистецьке та спортивне дозвілля студентів, участь в міжнародних програмах і проектах, можливості майбутнього працевлаштування за фахом. Тепло, по-батьківськи вони зверталися до потенційних абітурієнтів, демонструючи свою участь та готовність науково-педагогічного колективу кафедр до відкритого діалогу.

Абітурієнти мали змогу поставити питання, що їх цікавили і на які декан, студенти гуманітарно-педагогічного факультету, викладачі випускових кафедр дали вичерпні відповіді.

Завершувалася зустріч концертом-презентацією, що його підготувала кафедра культурології гуманітарно-педагогічного факультету. Усі присутні вшанували хвилиною мовчання за загиблими від голодомору і репресій.

Після зустрічі в аудиторії 231 випускники загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, гімназій та коледжів поспілкувалися з викладачами кафедр, оглянули лабораторії, комп’ютерні класи, навчальні кабінети тощо випускових кафедр. На кафедрах організували консультаційні пункти, в яких потенційні абітурієнти та їхні батьки продовжили спілкування з професорсько-викладацьким складом.

Упевнені, що кожен із учасників цієї зустрічі зрозумів:
Правильний вибір – крок до життєвого успіху!
МІЙ ВИБІР – моя дорога, НУБіП України – моя перемога!



Світлана Харченко,
канд. філол. наук, доц.,
заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету

Марія Личук,
канд. філол. наук, доц.,
доцент кафедри української та класичних мов

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook