Конкурс дипломних проектів 1С

September 10, 2015

Якщо ти випускник економічного факультету, амбітний, цілеспрямований і віриш у свої сили, тоді ця інформація саме для тебе!!!


10000 грн за дипломний проект на платформі «1С»
Українські студенти, дипломи яких виконані на платформі «1С:Підприємство», можуть взяти участь у конкурсі і виграти від 2,5 до 10 тисяч грн.
Поборотися за грошові призи є можливість у випускників українських вишів, які отримують першу вищу освіту, а також випускників загальноосвітніх навчальних закладів. Диплом має бути виконаний на платформі «1С:Підприємство» і захищений з 1 вересня 2014 року по 31 серпня 2015 року. Кількість дипломних проектів, наданих на конкурс від одного навчального закладу, не обмежена.
Автори трьох найкращих робіт (та їхні наукові керівники) отримають по 2500, 5000 і 10000 гривень відповідно. Крім того, переможці зможуть взяти участь у заключному етапі конкурсу і поборотись за приз у 25 тисяч гривень (1 місце).
Прийом робіт на конкурс завершується 15 вересня 2015 року. Щоб встигнути, необхідно заповнити анкету на сайті фірми «1С». Під час реєстрації студенту видається логін і пароль для розміщення на FTP-ресурсі матеріалів (анотація, текст дипломного проекту, презентація, копія інформаційної бази з розробленою конфігурацією та даними контрольного прикладу), які представляються на конкурс. Ці матеріали рекомендується розмістити одразу після реєстрації.
Організатори конкурсу гарантують, що надіслані матеріали будуть доступні лише членам журі.
У разі виникнення запитань та з приводу додаткової інформації звертайтесь, будь ласка, в оргкомітет конкурсу «АБІ Україна» за телефоном (044) 499-29-56, [email protected].

Сподіваємося, ця інформація буде корисною для Вас! Бажаємо успіхів у цій боротьбі та віримо у Вашу перемогу!

 

Деканат економічного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook